Fotoloog Ben Kruijt.

Specialiteit: Multi-cam videoregistraties & glamour en fetisj fotografie

Wie ben ik  - Prijslijst - Visagie - Voorwaarden

Contact

Kamer van Koophandel: 27356309
BTW nummer: NL144806009B03
telefoon: 0620-397.326
E-mail:  info@123klik.nl

Post Adres:
Leeuwerikstraat 13
2675XZ Honselesdijk

Model-Release

 

Afspraken mogelijk van:
maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 23:30
zaterdag en zondag 11:00 t/m 24:00

Telefonische:
dagelijks van 08:00 tot 23:00 uur 0620-397.326
 

De term fotoloog is geboren begin 2001. Telkens weer was er onduidelijkheid over wat ik nu ben. Freelance is te commercieel en hobby klinkt alsof je geen verantwoording neemt. Op een avond kwam Fred (ADHosting.nl) met een goed onderbouwde theorie. "Weet je wat jij bent, jij bent fotoloog. Een fotoloog gaat verder, daar waar het werk van de fotograaf ophoudt" zei Fred.

 

Materiaal:
Meest opvallend zijn de lichtinstallaties. Met licht maak je de foto. De studioverlichting die ik jarenlang gebruikte was eerst van Bowens en later werden dit grote LED panelen. Maar nu heb ik ook een handzaam systeem, compact en ligt van gewicht. De Sony draadloos 2,4Ghz flitssysteem is ideaal om op te bouwen in kleine ruimtes. Als camera's gebruik ik momenteel de Sony A9 en A6500. Met alleen originele Sony Zeiss en Sony G objectieven.

 

Als Fotograaf werk je met andere apparatuur als iemand die als hobby foto's maakt. Mijn punt! Niet iedereen met een fototoestel is fotograaf.

 

 
Wie ben ik?

Ik ben Bernard Arnold Hendrik Kruijt, maar ze noemen mij Fotoloog Ben Kruijt. Geboren in 1968 te Den Haag en opgegroeid in het Westland. Tegenwoordig ben ik Glamour en Fetisj fotograag, maar ik maak ook films.  Zo ben ik cameraman en geluidtechnicus. Maar ook regisseur en producer van mijn eigen producties. Daarnaast verzorg ik ook de mixing en mastering van de complete productie. Als kleine jongen fotografeerde ik al en in de jaren die volgden bestudeerde ik de theorie. Op jonge leeftijd kreeg ik al leuke reacties op de vakantiefoto's die ik voor mijn ouders maakte. Op mijn 13e kocht ik mijn eerste eigen fotocamera. Vanaf die leeftijd begon ik al foto's te verkopen. De positieve reacties op foto's stimuleert mij nu nog steeds om verder te willen gaan. Fotografie kent vele vormen en je kunt er eindeloos veel in leren. Op mijn 18de jaar maakte ik mijn eerste huwelijksreportage. De Huwelijksfotografie was bijna 20 jaar mijn passie. Als huwelijksfotograaf leerde ik te fotograferen onder alle lichtomstandigheden, snel kunnen improviseren, creatief te zijn en goed met alle mensen te communiceren. Fotograferen was in het begin analoog. Dat houdt in dat je met films werkte die je maar één keer kon belichten. Door films in mijn eigen doka te ontwikkelen en foto's af te drukken, kon ik de prijzen laag houden en toch de beste kwaliteit leveren. Het moet begin 1995 zijn geweest dat ik mijn eerste digitale fototoestel aanschafte. Misschien was mijn geluk, dat ik al veel kennis had met het gebruik van de PC (computer). Andere fotografen bleven lang afwachten en twijfelde of dat digitaal nu wel de toekomst had. Naast veel vrij werk, lever ik foto's aan tijdschriften, magazines, nationale en internationale reclamecampagnes, CD- en  DVD-covers. Hier voeg ik nu graag aan toe televisie/filmopnames van muzikanten, opera, cabaret, en theatervoorstellingen.


     


Fotoloog Ben Kruijt


 

Waarin ben ik anders?

In de markt zijn vele 10-tallen fotografen van groot tot klein. Sommige zijn heel ervaren en andere bakken er niets van. Voor mij is fotografie mijn passie wat ik met liefde doe. Om gemakkelijker met mijn spierziekte, HMSN type I om te kunnen gaan, maak ik van een Photoshoot geen haastwerk. Ik trek dan ook meer tijd uit voor een Photoshoot als dat collega-fotografen mogelijk zouden doen. De basis van een goede foto begint bij gezelligheid en je prettig en gemakkelijk voelen. Het aantal foto's dat wordt gemaakt is meestal 200. Je ontvangt al deze foto's DIGITAAL zonder kopieerbeveiliging en maximaal fotoformaat. Deze foto's zijn professioneel verwerkt (huid glad, kleurcorrectie, helderheid, contrast en verzadiging) en op verzoek kunnen alle beelden in zwart/wit worden afgewerkt. De prijs die ik bereken, is lager dan gemiddeld en je krijgt meer waar voor je geld.

 

 

 


 

Integriteit

Mensen vinden het heel normaal, maar lang niet iedereen is betrouwbaar. Door de jaren heen heb ik in mijn werk laten zien, dat ik integer ben. Ik weet dat ik één van de weinige ben die in Clubs, Fetisj Party's en bijvoorbeeld de KamaSutrA mag fotograferen. Discreet natuurlijk, lang niet alles wat je ziet en hoort is voor anderen bedoeld. Digitale negatieven en video opnames zijn zo gearchiveerd dat de kans op misbruik nu en in de toekomst tot nul is teruggebracht. Mensen onder de 18 jaar worden enkel en alleen ontvangen in het bijzijn van hun ouders.

 

 

Fotowerk: Fotograaf Ben Kruijt
Model: Nadia Kruijt (toen 8 jaar oud)


  

 

De grootste Swingers Date Club en Fotoloog Ben Kruijt, zijn al jaren lang aan elkaar verbonden. Vele 100e stellen gingen u al voor. Als er één plek is waar mensen behoeften hebben aan mooie, doeltreffende foto's, zijn het wel de Swingers. Met jou foto's, kan je niet alleen laten zien wie jij of jullie zijn maar ook wat de interesses jullie hebben. Zo kan je met de juiste fotografie, kleding en lichaamstaal ook de juiste doelgroep aanspreken. Door de jarenlange ervaring en zelf betrokken te zijn met deze specifieke doelgroep, is de drempel laag en staan we nergens van te kijken. Doordat juist deze groep zoveel reclame voor mij maakt, krijgt u korting en kost een Photoshoot bij u thuis maar 125 in plaats van 225euro. Bij van Der Valk Hotel maar 275 in plaats van 350euro. Onze profiel naam bij SDC is FOTOLOOG.

 

 


Prijslijst

 

Glamour - Fetisj - Erotische Fotografie
 

Photoshoot ik het mooie Hotel van der Valk Nooddorp € 350,- incl. gebruik hotelkamer

 • geen publicatie op het internet of magazine

 • ruim de tijd voor het maken van de opnames (gemiddeld 4 uur)

 • U kunt zich meerdere malen verkleden

 • minimaal 200 foto-opnames

 • een extra personen aanwezig is geen probleem

 • foto's op groot formaat zonder reclame op worden via internet download naar u verzonden

 • hotel is goed bereikbaar en gratis parkeren

 • professionele verlichting zowel te gebruiken in de Luxe badkamer en kamer

 • vanaf de opening in 2007 heb ik al meer dan 50x in dit hotel gefotografeerd
   

Photoshoot in van der Valk Hotel (Nooddorp) is mogelijk na 50% vooruit betaling. Met dit hotel heb ik afspraken gemaakt en dit is een mooie locatie waar alles mogelijk is. Graag stuur ik u mijn bankgegevens voor de betaling.
 Photoshoot bij U thuis vanaf 225euro

Regio Den Haag/Rotterdam zonder extra kosten.
Bij locaties verder weg, berekenen ik de daadwerkelijke kosten.

 • geen publicatie op het internet of magazine

 • ruim de tijd voor het maken van de opnames (gemiddeld 4 uur)

 • U kunt zich meerdere malen verkleden

 • minimaal 200 foto-opnames

 • een extra personen aanwezig is geen probleem

 • foto's op groot formaat zonder reclame op worden via internet download naar u verzonden

 • professionele verlichting overal inzetbaar

 • mobiele achtergrondscherm (2meter breed), gemakkelijk op te zetten

 • achtergrondscherm zowel met een lichte als donkere oppervlak

 • foto's met rook mogelijk, met de door mij meegebrachte rookmachine

 

Crowdfunding
Wil jij op de Erotische website? Door de Crowdfunding actie kan jij korting krijgen op een Photoshoot of erotische film opnames. Voorwaarde is herkenbaar in beeld minimaal 21 jaar. Vraag naar de mogelijkheden whatsapp 0620397326.
Wil jij een bijdragen leveren van 10 euro? Dit kan anoniem via deze
paypal-link .

 

 

Evenementen - Theater - Muziek - Huwelijks Reportages.
 

Theater - muziek reportage € 225,- per avond

Evenementen zoals beurzen, festivals in binnen en buitenland € 350,- per dag

Huwelijksreportages, Duo Fotoloog Ben Kruijt en Cameraman Ron Schmid vanaf €749,-

 

 • foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

 • geen bronvermelding op de foto's en vrij van rechten

 • foto's in maximaal foto formaat, digitaal naar u verzonden

 • ook voor uw video registraties en multicamera opnames www.Fotoloog.nl

 

Regio Den Haag/Rotterdam zonder extra kosten. Bij locaties verder weg berekenen we € 0,25 p/Km.

 

 

 
Visagie / make-up

Zelf ben ik visagist, in alle studiofoto's verzorgde ik zelf de make-up. Nu ik meer en meer op locatie werk, heb ik nu alleen nog maar een adviserende rol hierin.


  

 


 

Voorwaarden:

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producties / Photoshoot zowel op locatie dan wel in de fotostudio.
In deze voorwaarden wordt Fotoloog Ben Kruijt aangeduid als Fotoloog en het fotomodel als klant (opdrachtgever).
 

 • De Fotoloog kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij, van schade die direct of ten gevolge van uitblijven van resultaat ontstaat.

 • De Fotoloog kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door vallen, uitglijden, elektrocuteren, etc. tijdens het maken van foto's zowel op locatie als in de studioruimte.

 • Wanneer materiaal tijdens of na de opname verloren gaat, worden verloren opnames opnieuw gemaakt. Kosten voortkomend uit het inhuren van modellen, voertuigen, visagist etc. worden niet door de Fotoloog vergoed.

 • De Fotoloog verplicht zich de kans op storingen en fouten tijdens de opnamen zo gering mogelijk te houden.

 • Afspraak afzeggen of verzetten dan kan dit tot uiterlijk 24 uur van te voren. Bij niet tijdig afzeggen, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

 • In en om de fotostudio is fysiek intiem contact niet toegestaan.


Eigendomrecht:

 • De Fotoloog is intellectueel eigenaar van alle producties die door de Fotoloog zijn gemaakt, ontworpen of bedacht.

 • De Fotoloog behoudt de negatieven en digitale origineel, deze worden minimaal 5 jaar bewaard.

 • Afkopen van fotorechten, met de daarbij behorende negatieven en digitale originelen is mogelijk.


Publicatierecht:

 • De Fotoloog behoudt het recht, niet-erotische foto's te gebruiken op zijn internetsite of elders te plaatsen als promotie van zijn werk als Fotoloog.

 • De klant informeert de Fotoloog vooraf waar foto's gepubliceerd gaan worden.

 • Bij elke vorm van publicatie is de klant verplicht zorg te dragen voor de bronvermelding, op of nabij de foto's ( Foto © Ben Kruijt - 123klik.nl - ).

 • Na afkopen van film/fotorechten, heeft de klant expliciet het recht van publicatie en is bronvermelding niet langer verplicht.
   

Film/Video opnames: Klik hier voor uitgebreide PDF

samenvatting

 • Begrip Film en Video zijn in deze voorwaarden gelijk aan elkaar.

 • Tenzij anders is overeengekomen, wordt er maximaal 3 x 45 minuten gefilmd.

 • Op een Video - DVD wordt maximaal 2:15 uur bewerkt materiaal opgeslagen.

 • De keuze van weglaten (niet bewerken / monteren) is de volledige vrijheid van de Fotoloog.

 • Filmopnames mogen ten alle tijden door de Fotoloog en door zakenpartners van Fotoloog worden gebruikt ter promotion doeleinden.

 • Tenzij anders overeen is gekomen (afkopen filmrechten), moet vooraf en achteraf elke publicatie voorzien zijn van onze originele reclame klik hier.

 • Afkopen van filmrechten van opnames waarvan Fotoloog intellectueel eigenaar is, is mogelijk.


 

 

 

Hoofdsponsors:
 

 

 

Met dank voor uw aandacht.

terug naar top